Events for virksomheder

Gennem mere end 10 år har Festklar været leverandør af oplevelser for en lang række danske virksomheder. Vi har været der, når der skulle holdes jubilæum, sommerfest, julefrokost og temafest og vi har arrangeret og eksekveret ALT, så vores kunder kun har skulle nyde selve festen.

Det kræver indgående viden om venues, catering, udbud af underholdning samt en god portion kreativitet og et meget tæt samarbejde med branchens bedste tjenere, bartendere og køkkenpersonale, at skulle levere og eksekvere firmafester med op til 1.000 gæster. Vi har mere end 25 års professionel erfaring inden for restaurations- og eventbranchen og vi samarbejder alene med professionelle fagfolk, som vi har et indgående kendskab til. Vi leverer også festen for den mindre virksomhed med 20 ansatte.

Hvis du skulle være interesseret i temafester, kan du klikke her og se et par eksempler på fastpris arrangementer, som inspiration til din næste firmafest.

Send en uforpligtende forespørgsel og få svar inden for 24 timer.

Kontakt Festklar ved at udfylde formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer for en uforpligtende snak om mulighederne for at holde den perfekte fest. Vi besvarer dine spørgsmål og giver dig gode idéer til at gøre dit arrangement til en uforglemmelig begivenhed.

Vi ser frem til at hjælpe dig!