Vi har overblikket

Festklar.dk gør markedet for festydelser mere overskueligt. Vi er bindeled mellem private og virksomheder der skal holde fest, og de bedste leverandører af mad, lokaler, telte, service, bartendere m.m. – kort sagt alt til festen. Vi står for al kontakten til de leverandører der skal levere til din fest. Vores service er gratis for dig!

Bemærk. Du betaler ikke ekstra for de produkter, som du køber gennem os. Prisen er den samme hvadenten du køber maden, festlokalet, teltet, DJ'en osv. gennem os eller direkte hos den enkelte leverandør.

Planlægger du det store romantiske bryllup? Jubilæumsmiddagen for gamle skolekammerater? Den årlige sommerfest på din arbejdsplads? Du har sikkert en række idéer og ønsker til festen, men det kan være svært at finde ud af, hvem der kan levere netop det du søger.

Vi giver dig:

  • Uforpligtende tilbud på hele dit arrangement
  • Professionel rådgivning – kvit og frit
  • Professionelle, faguddannede medarbejdere og samarbejdspartnere med stor erfaring

Hos Festklar kan du få en god snak om netop din fest. Vi garanterer en professionel og uvildig rådgivning. Vi har beskæftiget os med fest- og eventbranchen i mange år, og kender kvaliteten af maden, tjenerne, service, musik osv.

Erfaring, indsigt og overblik er nøgleordene, når vi udvælger vores leverandører og når vi matcher dig med vores samarbejdspartnere.

Send en uforpligtende forespørgsel og få svar inden for 24 timer. Klik her!

Kontakt Festklar ved at udfylde formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer for en uforpligtende snak om mulighederne for at holde den perfekte fest. Vi besvarer dine spørgsmål og giver dig gode idéer til at gøre dit arrangement til en uforglemmelig begivenhed.

Vi ser frem til at hjælpe dig!