Vi hjælper dig med at få overblik over din fest

- Vi har erfaringen og kompetencerne

Festklar.dk gør markedet for festydelser mere overskueligt. Vi er bindeled mellem private og virksomheder, der skal holde fest, og de bedste leverandører af mad, lokaler, telte, service, bartendere m.m. – kort sagt alt til festen.

Gratis råd og vejledning

Vi står for al kontakten til de leverandører, der skal levere til din fest. Vores service er gratis!

Hvordan kan det lade sig gøre er der sikkert mange der spørger sig selv. Grunden til at vi kan tilbyde gratis råd og vejledning samt gerne bruger tiden på alle forespørgsler er, at vi får en kick back fra vores leverandører.

Bemærk. Du betaler ikke ekstra for de produkter, som du køber gennem os. Dvs. at prisen er den samme hvad enten du køber maden, festlokalet, teltet, DJ'en osv. gennem os eller direkte hos den enkelte leverandør.

Planlægger du det store romantiske bryllup? Jubilæumsmiddagen for gamle skolekammerater? Den årlige sommerfest på din arbejdsplads? Du har sikkert en række ideer og ønsker til den festlige begivenhed, men det kan være svært at finde ud af, hvem der kan levere det, du søger.

Vi giver dig:

• Op til tre tilbud på din firmafest – helt uforpligtende

• Professionel rådgivning – kvit og frit

• Samarbejdspartnere med stor erfaring i vellykkede firmafester

Hos Festklar.dk kan du få en god snak om netop din fest. Vi garanterer en professionel og uvildig rådgivning. Vi har beskæftiget os med fest- og eventbranchen i mange år, og kender kvaliteten af maden, tjenerne, servicet, musikken osv.

Erfaring, indsigt og overblik er nøgleordene, når vi udvælger vores leverandører, og når vi matcher dig med vores samarbejdspartnere.

Vi står for al kontakten til de leverandører, der skal levere til din fest. Du betaler ikke for vores service og heller ikke ekstra for de produkter, som du køber gennem os. Dvs. at prisen er den samme hvad enten du køber maden, festlokalet, teltet, DJ'en osv. gennem os eller direkte hos den enkelte leverandør.

Kontakt Festklar.dk på tlf.: 51 97 50 05 eller 51 97 50 06 for en uforpligtende snak om mulighederne for at holde den perfekte fest. Vi besvarer dine spørgsmål og giver dig gode ideer til at gøre dit arrangement til en uforglemmelig begivenhed.

Vi ser frem til at hjælpe dig!