37970 image 716 1

Hvad står Festklar.dk for?

Festklar.dk står for personlig rådgivning og høj service. Vi klarer alt det administrative og hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger fra start til slut. Valgmulighederne er mange og Festklar.dk kan hjælpe dig med at skræddersy festen, så den opfylder dine drømme.

Vores samarbejdspartnere er udvalgt på baggrund af deres høje kvalitet og mangeårige erfaring med servicering og afholdelse af fester. De kan levere alt fra mad, lokaler, telte, bartendere, vin, DJs og meget mere. Dette giver dig mange muligheder, en høj grad af tryghed og gør, at du kan være sikker på, at din fest bliver en succes.

Vi sørger for, at du får tilbud fra de af vores udvalgte samarbejdspartnere, som er i stand til at levere netop det du ønsker til din fest. Erfaring, indsigt og overblik er nøgleordene, når vi matcher dig med vores samarbejdspartnere. Du modtager vores tilbud, men er ikke forpligtet til at acceptere det.

Vi rådgiver dig og står for al kontakt til de leverandører, der skal levere til dit arrangement. Det vil sige, at du kun har et enkelt kontaktpunkt uanset om der er to, tre eller fire leverandører, der skal levere til din fest. Det er enkelt og nemt, og sparer dig for en masse tid og besvær.

Vores mål er at du og dine gæster får den bedste oplevelse, I kan forestille jer!

Lad dig endelig inspirere, og se hvad vi tilbyder her på hjemmesiden

Har du spørgsmål eller behov for ideer og rådgivning, sidder vi klar ved telefonerne.

Ring på tlf.: 51 97 50 05/51 97 50 06 og benyt dig af vores gratis hjælp og høje service.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH