31062 image 3819 1

Limousinekørsel

- Kørsel med stil

Limousine Service

Skal du bruge en limousine kan du trygt overlade kørslen til os. Vi har flere samarbejdspartnere inden for limousine branchen og tilbyder altid gode priser.

Benyt limousinekørsel når den kommende brud eller gom skal overraske smed afhentning, som starten på en god polterabend, konfirmationen eller en anden festlig lejlighed, hvor der skal gøres noget særligt ud af transporten.

 

Limousiner

Vi har et stort antal limousiner og kan byde ud med både ældre og helt nye modeller. Vi har limousiner af mange forskellige mærker og alle faktorer spiller ind på prisen. Som udgangspunkt vil der altid være en opstartspris på 1 time og herefter betales der for 30 min. af gangen.

Bemærk Der er godt priser at hente på limousinekørsel over flere timer, bryllupskørsel og i tidsrummet 21.00 - 23.00. Giv os et ring og få et uforpligtende tilbud på jeres limousinekørsel med det samme.

 

Limousinekørsel

Bryllup

Las Vegas fest

Studenterkørsel

Limousinekørsel

Konfirmation

Alle priser er inklusiv chauffør og fri km. Excl. telefon og drikkevarer. Der må påregnestillæg om aftenen og helligdage. Nyere limousiner bliver naturligvis leveret sammen med en uniformeret chaffør.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH