31109 image 8982 1

Vores fantastiske festlokaler

- Festlokaler for enhver smag

Festklar.dk har et nøje udvalg af festlokaler fra City til broerne over til det hyggelige Sengeløse. Vi har udvalgt og set alle festlokalerne og kan derfor rådgive dig om hvilke af dem, der egner sig bedst til netop dit arrangement.

Vi har festlokaler, der egner sig til alt fra romantiske bryllupper til uformelle fester samt festlokaler, der er specielt velegnede til møder, konferencer, firmafester og receptioner.

Vores festlokaler er nøje udvalgt og dette gælder også vores køkkener der leverer maden til de mange forskellige festlokaler. Langt de fleste af vores festlokaler har større køkkener tilkoblet der i hverdagen leverer rigtig gode frokostordninger mv.

Hvad enten I har brug for et smukt festlokale, et hyggeligt festlokale eller et flot og stilrent festlokale har festklar.dk lokalerne fra 30 - 1200 pers. Vi kan med sikkerhed hjælpe jer og give jer forskellige valgmuligheder i flere spændende festlokaler.

Festklar.dk har også bryllupsarrangører og dekoratører der gerne bidrager med mange års erfaring og udformer festlokalet efter jeres ønsker, behov og budget.

Klik til venstre for at se og læse om vores festlokaler, som er opdelt efter geografisk beliggenhed. Her kan du læse om de forskellige arrangementer og fester, der kan afholdes i de attraktive festlokaler.

Bemærk. Vi vil i den kommende tid atablere samarbejde med flere festlokaler så har vi ikke lige netop det festlokale på siden I drømmer om bedes I kontakte os så vi kan byde ind med andre lokaler til festen.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp eller rådgivning, er du velkommen til at kontakte Festklar.dk på tlf.: 51 97 50 06

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH