30242 image 2095 1

Cocktailbaren

- Mere en blot Cocktails

Når du forventer mere end blot en fantastiske cocktails...

Vores koncept er stilfuldt, lækkert & kompromisløst. Vi tilbyder dygtige og erfarne bartenderesom yder det bedste og har beskæftiget sig med alt fra Hollywood stjerner til kongelige. Med mere end 1000 arrangementer bag sig, flere priser for cocktails og service i top lover vi en fantastisk aften med farverige cocktails.

 

En Baraften

En typisk aften til et arrangement kunne være 4 timersarrangement. Farverige og velsmagende cocktails lavet affriskpresset juice, frugt, mixere, pynt, is samt hvad I ellers kan forvente af en professionel cocktaibar. Der følgernaturligvis ogsåmeget erfarne cocktailbartendere med samt en barchef der kontrollerer alt er iorden.

 

Cocktailkortet

I bestemmer selv hvordan jeres cocktailkort skal sammensættes. Efter I har lavet en reservation gennemgås forskellige muligheder og der bliver udformet en cocktailkort efter jeres ønsker på10 -15 forskellige cocktails.

 

Få jeres helt eget barkort

Vigiver jer mulighedenfor i samråd med vores bartendere at udfærdige et komplet cocktailkort der får jeres præg med logo, slogans og billeder fra jeres firma. Der vil naturligvis være mulighed for at lave regnskabchefens yngling, chefens favorit, sekretærens top 1 osv.

 

Salg og udlejning

Mangler I udstyr til jeres næste arrangement eller fest kan vi hjælpe. Vi udlejer barer, bar-miljøer, bar-udstyr, glas og sælger isterninger.

 

kontakt os venligst for mere information på tlf.: 51 97 50 05 / 51 97 50 06

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH