37973 image 4004 1

KONTRA COFFEE

Friskristet kaffe, hver gang!

Festklar.dk samarbejder med KONTRA COFFEE om forskellige kaffe events såsom mobil kaffebar, kaffesmagning og polterabend arrangementer. Du kan læse mere om de enkelte kaffe events i menuen til venstre.

KONTRA har kontakt til kaffebønder i hele verden, der dyrker special kaffe. KONTRA kaffebønner stammer fra de bedste plantager i verden.

KONTRA følger nøje hver enkel kaffebønne fra den ankommer til KONTRA, gennem risteprocessen og videre ud til kunden og til sidst smagen i koppen.

KONTRA kan lære dig at lave verdens bedste kaffe! For KONTRA er bryggeprocessen ligeså vigtig som kaffebønnens smag. Derfor uddanner KONTRA kunder i kaffens oprindelse, og hvordan den skal laves. Kunderne uddannes i at brygge den bedste kaffe - KONTRA ved hvad, der er godt: KONTRA har en barista verdensmester som kursusleder.

KONTRA har intet at skjule! KONTRA har gennemsigtighed i alt, hvad de laver. Derfor kan du på KONTRAS kaffeposer læse om de kaffer, der indgår i blandingerne, og se hvordan de er dyrket. På den måde kan du finde ud af, hvilke kaffebønner din favoritkaffe indeholder, og hvordan de er produceret.

KONTRA kaffe er også filterkaffe! KONTRA er stolte af de Skandinaviske traditioner for, hvordan vi drikker og brygger kaffe. Samtidig vil KONTRA videreudvikle disse traditioner. Kvalitetskaffe er for KONTRA mere end espressokaffe. Det er i lige så høj grad stempelkaffe og kaffe brygget på kaffemaskine.

Så længe det er en KONTRA kaffebønne, er kaffen i orden!

Nedenstående kan du læse, hvilke kaffe-events vi tilbyder. Dit event kan finde sted på KONTRA på Østerbro eller ud af huset.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH