27454 image 711 1

Musik til festen

- Band, DJ, Konfercier mv.

Festklar kan levere alle typer af live musik. Til reception, dinner eller dans, fra soloklaver til 5 mand bands med stort lyd- og lysanlæg, til et hvilket som helst arrangement. Vi samarbejder kun med erfarne og professionelle musikere, der leverer en unik oplevelse for gæsterne hver eneste gang.

Levende musik giver den bedste stemning og den perfekte ramme for din fest. Vores bands og solister har et bredt og alsidigt repertoire inden for den rytmiske musik (jazz,pop og rock). Du bestemmer selv genre og bandstørrelse (antal musikere/instrumenter).

Alle bands består af uddannede musikere fra de rytmiske musikkonservatorier. Det er seriøse og topprofessionelle free lance musikere som også kan opleves med kendte navne på koncertscenen, på CD-udgivelser og i TV's musikprogrammer.

Al musik spilles 'live'. Der er ingen playback, musik-computere eller trommemaskiner. Uanset om det er til reception, dinner eller dans er det den kun smagfuld, levende musik der kan give den rigtige stemning og oplevelse!

Bands og solister medbringer egne lydanlæg. Hvis der ikke er scenelys-anlæg i festlokalet, anbefaler vi at tillægge dette. Til større fester med dans anbefaler vi at tillægge et stort lys- og lydanlæg med tekniker.

I menuen til venstre vælger du om du vil have levende musik til reception, dinner eller dans.

Hvis ikke du finder det du søger, så ring til festklar på tlf.: 51 97 50 05 / 51 97 50 06 , så kan vi helt sikkert skaffe det.

Bemærk I betaler ikke mere hos festklar end hos vores leverandører. Vores service koster intet og vi kan i langt de fleste tilfælde indhente bedre priser på andre ting I også ønsker i forbindelse med jeres fest.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH