27557 image 4150 1
 Pilates Pigerne  Fupfotograf  Rocker Kllingerne

Underholdning for enhver smag

- Alt i underholdning

Skal firmafesten indeholde en sjov happening, skal brylluppet peppes op med et liveband eller skal den seriøse konference afbrydes med en mindre aktivitet, så kan vi hjælpe med al slags underholdning til alle former for arrangementer – store som små.

Oplev De falske tjenere, Trylleshow, Elvis der fyrer den af på scenen, DragShow og mange andre.

Bemærk I betaler ikke mere hos festklar end hos vores leverandører. Vores service koster intet og vi kan i langt de fleste tilfælde indhente bedre priser på andre ting I også ønsker i forbindelse med jeres fest.

 

Pilates Pigerne

Pilates pigerne er 2 overvægtige piger der kommer ud og bl.a fortæller historier om festens hovedperson(er) (udfra oplysninger fra arrangøren). Derudover vil de give en lille opvisning! og også hive hovedpersonen op og lave en lille “gymnastik opvisning” sammen med dem.

De starter nemlig med at fortælle at de har gået til pilates med hovedpersonen de sidste 1½ år. I dag var så dagen hvor de skulle til den årlige gymnastikopvisning, men X kunne jo af gode grunde ikke deltage, da han/hun skulle holde fest. Nu kommer pigerne lige fra denne opvisning og så var det lige de synes, at hovedpersonen da lige skal have lov til at vise hvad han/hun kan – ikke mindst fordi han/hun har lejlighed til at vise alle deres venner og familie hvor dygtige de er blevet!!! (Og så kan Pilates pigerne også få lov at føre sig lidt frem igen – de elsker nemlig at optræde…)

Pilates pigerne er ikke just noget kønt syn (de ved det bare ikke selv) og de er meget passionerede omkring deres “sport” hvilket de absolut ikke lader nogen i tvivl om.

Hele showet bliver krydret med både “rigtige” historier om hovedpersonen og historier de selv finder på.

Kontakt Festklar for priser og bookning på tlf. 51975005/51975006

 

Fup Fotograf & Skør Tjener

Ankommer til festen som en “gave” til festens hovedpersoner. Hun fortæller, at hun skal forevige hele festen fra start til slut og går i gang med at tage billeder.

Pludselig braser Den Skøre Tjener ind i selskabet – og ingen er i tvivl om, at hun er festens muntre indslag. Men imens hun underholder rundt ved bordene, bliver fup-fotografens opførsel mere og mere mærkeligt. Hun kan f.eks. finde på at sætte sig ned blandt gæsterne og hive en madpakke op, hun lige skal have spist. Eller hun “genkender” måske nogle af gæsterne og fortæller små pinlige historier.

Efterhånden går det op for gæsterne at dette vidst ikke er en helt almindelig fotograf og når fupnummeret afsløres, er der garanti for grin på alles læber, idet bekymring nu kan erstattes af lettelse over at det bare har været et stort fup nummer.

Efter festen får du alle billederne leveret på en cd – lige til at printe ud.

Fup fotografen egner sig til alle typer af fester.

Kontakt Festklar for priser og bookning på tlf. 51975005/51975006

 

Rockerkællingerne

Rockertøserne Lonnie og Lola ankommer til festen og fortæller at festens hovedperson (X) har søgt om optagelse i damernes rockerklub ”De Vilde Kællinger”. Ud fra personlige oplysninger og sjove historier om X, som vi får fra jer, beretter Lonnie og Lola om hvorledes det er gået X i optagelsesprøverne – og det går ikke stille for sig!

Lonnie og Lola er dybt chokerede over X og fortæller at de aldrig før har været nødt til at afslå en ansøgning om optagelse, men de forskellige episoder de har været udsat for i X´s prøvetid gør, at de simpelthen ikke har andet valg. Men den stopper ikke her! For pigerne fortæller, at da de meddelte X den triste besked, skete der ting og sager!!! Showet afsluttes med ”De Vilde Kællinger”s klubsang og en lille gave til X.

”Rockerkællingerne” er et hylende morsomt og meget personligt show og et super alternativ til den traditionelle sang eller tale. Varighed ca. 20 min.

Kontakt Festklar for priser og bookning på tlf. 51975005/51975006

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH