15623 image 1971 1

Mad ud af huset

- slip for al besværet og bestil catering gennem Festklar.dk

Det er nemt at bestille mad ud af huset gennem Festklar.dk. Vi matcher dine behov og ønsker og giver tilbud på catering-delen eller det totale arrangement indenfor det budget, der er afsat.

Vi varetager al kontakten til de catere og andre leverandører, som skal levere til festen og sørger for at tingene kommer til aftalt tid og i den bedste madkvalitet.

Vores service er gratis og det koster ikke mere at bestille gennem Festklar.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig – uanset om I er 20 eller 1000 festglade mennesker!

Til venstre finder du alle vores menuer, festlokaler, vinpakker, telte og meget mere.

Du kan udregne prisen på dit arrangement ved at tilføje dine ønsker til kalkulatoren. Du kan vælge at sende en uforpligtende forespørgsel til Festklar.dk eller ringe til os på tlf.: 51 97 50 05/51 97 50 06, hvor vores dygtige festrådgiver vil være behjælpelig med svar på dine spørgsmål og gode råd om, hvad vi kan tilbyde, som lever op til dine ønsker og krav.

Til venstre kan du se alle vores menuer, som vi leverer ud af huset - vi har rigtig mange valgmuligheder uanset om du søger mad til din studenterfest, fødselsdag eller sølvbryllup.

Bemærk I betaler ikke mere hos festklar end hos vores leverandører. Vores service koster intet og vi kan i langt de fleste tilfælde indhente bedre priser på andre ting I også ønsker i forbindelse med jeres fest.

Klik her for at se lidt inspiration til fester uden anledning

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH